Saturday, May 17, 2008 9:19 PM
Hi Guys!! This is a survey for all of you...
Instructions : Remove one question from below, & add in your personal question. Make it a total of 20 questions & tag 8 people. List them out at the end of the post. Notify them at their cbox that they've been tagged.
Q1 : At what age do you want to get married?
Ans :At an appropriate age...
Q2 : Who is more important to you? Friends or Boyfriend?
Ans : Both!! Can't choose...The balance act...
Q3 : Who is the person that you trust the most?
Ans : My parents...
Q4 : Do you think you have enough confidence?
Ans : Not much...
Q5 : If you can have a dream come true, what is it?
Ans : To always be with him...
Q6 : Do you believe in seeing a rainbow after the rain?
Ans : Yea.... and rainbows are lovely...
Q7 : What is your goal for this year?
Ans : To pass all my subject...
Q8 : Do you believe in eternity love?
Ans : Of course not!!
Q9 : Have you broken someone's heart that he or she tried to commit suicide?
Ans : Nope!!
Q10 : What feeling do you love the most?
Ans : When I'm in love...
Q11 : Do you believe in true love?
Ans : Yea you bet!!
Q12 : What feeling do you hate the most?
Ans : When I'm like really angry!!!
Q13 : Do you cherish every friendship of yours?
Ans : Yes... It's one of the most important thing to me...
Q14 : Do you believe in God?
Ans : Like DUH!!!
Q15 : What do you see yourself as in a million years ahead?
Ans : Dead... Duh...
Q16 : Who do you hope to be always there for you?
Ans : All my loved ones...
Q17 : Who are your best friends?
Ans : A lot!!! Can't name them all...
Q18 : What would you want to do now?
Ans : Talk to him... But very shy...
Q19 : Do you deserve love?
Ans : God knows...
Q20 : Do you really have a crush now?
Ans : Yea... Duh...
This is for everyone who viewed my blog....